Japán Modellügynökségek

Japán, Dél-Korea mellett az ázsiai térség divat központja. A japán modellügynökségek nagy tapasztalattal, vezető technikákkal rendelkeznek a modell menedzsmentben és az új arcok felfedezésében. A legdinamikusabban fejlődő, hazai és nemzetközi igényeket is kielégítő modellügynökségek Japán nagy városaiban. Magasszintű ügynöki szolgáltatásokat biztosító modellügynökségek. Ügynökségek folyamatos nemzetközi modell jelenléttel a divat, a reklám és média iparban, globális ügyfél kapcsolatok és az új trendeket követő stratégiák, innovativ modell menedzsment. Modellügynökségek sikeres koncepciókkal az új arcok felfedezésében és fejlesztésében. Kreatív szolgáltatások vezető márkák, globális üzlethálózatok részére.
Ügynökségek sikeres kapcsolatokkal a divat és kereskedelmi piacokon, japán férfi és női modellek akiknek teljesül a vágya, a hosszú távú modell karrierben.
Modellügynökségek kimagasló szinvonalú ügynökségi portfóliókkal, új arcokkal és ismert top modellekkel, mint Yukie Nakama, Tao Okamoto, Nozomi Sasaki, Yoko Horiuchi, Jessica Michibata, ...